Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای هیئت رئیسه انجمن علمی و دانشجویی رشته مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با برگزاری انتخابات آنلاین مشخص شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رشت، با برگزاری انتخابات آنلاین در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، اعضای هیئت رئیسه انجمن علمی و دانشجویی رشته مدیریت واحد رشت مشخص شدند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در رشت با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای اجرای بخشنامه ۷۳/۴۵۷۰۰۴ مورخ ٢۴ مهر٨٧ سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با تصویب شورای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد رشت و هماهنگی معاونت پژوهش و فناوری، انتخابات انجمن علمی و دانشجویی به صورت آنلاین با مشاركت دانشجویان براساس اساسنامه موجود برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا صیداوی با مهم برشمردن اجرای بخشنامه‌ها و بیان الزامات قانونی مندرج در اساسنامه نجمن علمی و دانشجویی افزود: برای حفظ و ارتقای ارتباطات علمی دانشجویان با دانشگاه در دوران همه‌گیری بیماری كرونا، فعالیت‌های مرتبط با انجمن علمی دانشجویی شامل برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی، اجرای طرح‌های پژوهشی، برگزاری سمینارهای نیم‌روزه و یکروزه، برگزاری کنفرانس و بازدید علمی به‌صورت آنلاین انجام می‌شود.

آشنایی با اعضای هیئت رئیسه انجمن علمی و دانشجویی رشته مدیریت واحد رشت

وی متذکر شد: در فرآیند برگزاری این انتخابات آنلاین طی فراخوان اولیه دانشجویان داوطلب برای عضویت در هیئت رئیسه، برنامه‌ها و اهداف خود را به مسئول هماهنگی انجمن علمی و دانشجویی ارائه کردند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت ادامه داد: پس از بررسی، اسامی داوطلبان حائز شرایط به صورت رسمی با همكاری دفتر روابط عمومی دانشگاه منتشر شد. در ادامه سامانه اخذ رأی آنلاین توسط فاطمه كهنی خشكبیجاری مسئول هماهنگی انجمن علمی، ادبی و هنری دانشگاه و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت طراحی شد.

صیداوری یادآور شد: طی زمانبندی از پیش اعلام شده در تاریخ 18 شهریور 99 از ساعت 10 تا 16 رأی‌گیری با شركت دانشجویان رشته مدیریت به‌صورت آنلاین انجام شد.

وی تشریح کرد: براساس آرای مأخوذه، پنج عضو اصلی شامل دو عضو دانشجو و سه عضو هیئت علمی و دو عضو بازرس و علی‌البدل انتخاب شدند که اعضای اصلی را خشایار آزادی (دانشجوی کارشناسی) به عنوان دبیر انجمن، عادل تفرجی‌فر (دانشجوی کارشناسی)، عضو اصلی،  سیدمحمود شبگو منصف (عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت)، عضو کمیته علمی انجمن، سعید باقر سلیمی (عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت)، عضو کمیته علمی انجمن، سیروس بالایی (عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت)، عضو کمیته علمی انجمن، علیرضا اسماعیل‌نژاد (دانشجوی کارشناسی)، بازرس و مهدی خورسندی (دانشجوی کارشناسی) به عنوان عضو علی‌‌البدل تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان انجمن علمی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت دانشجوی کارشناسی عضو هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۹۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سومین گردهمایی سالگرد زلزله مرگبار سال ۱۳۳۹ شهر لار با حضور پژوهشگران، مسئولان شهرستان لارستان و شهر‌های همجوار در شورای اسلامی شهر لار برگزار شد.

رسول قنبری، عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این مراسم با بیان ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان و تحقیقات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی لارستان در این زمینه اظهار کرد: در صورت هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی اعم از حوزه مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی، شهرداری‌ها و نهاد‌های مرتبط با متخصصان امر زلزله شناسی این واحد دانشگاهی می‌توان بر بسیاری از مخاطرات طبیعی فائق شد.

وی نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی بدیل دانست و افزود: نگرانی در ارتباط با زلزله نه تنها ناشی از وجود گسل‌های موجود در منطقه لارستان است؛ بلکه ناشی از مسائلی همانند گنبد‌های نمکی و دیگر فاکتور‌های مربوطه است. با توجه به معماری شهر لار، اکثر نقاط شهر جزء نقاط آسیب پذیر از منظر خطرات زلزله نبوده و نگرانی زیادی در این زمینه نباید داشت.

عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان  با اشاره به اینکه در این واحد دانشگاهی پژوهش‌های بسیاری قوی و تخصصی در زمینه زلزله و ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان انجام شده و یا در حال انجام است از صاحبنظران خواست برای اطلاع بیشتر از این موضوع به حوزه پژوهش و گروه پژوهشی جغرافیای طبیعی واحد لارستان مراجعه کرده و از مسئولان اجرایی شهرستان و استان درخواست کرد در راستای استفاده علمی از این پژوهش‌ها و فعالیت‌های تخصصی و اجرایی با این واحد دانشگاهی در ارتباط باشند.

مهدی زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان نیز به بیان دلایل بلایای طبیعی و مخاطرات اقلیمی از منظر قرآن و احادیث پرداخت و خواستار توجه توأمان به ریشه‌های علمی و اعتقادی بسیاری از رویداد‌های غیر قابل پیش بینی و یا قابل پیش بینی طبیعی شد.

به گزارش آنا، زلزله مهیب سال ۱۳۳۹ شهر لار بیش از ۴۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند و ۷۵ در صد از خانه‌های این شهر را ویران کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • امشب، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۰ اردیبهشت
  • امشب آخرین مهلت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی